2105152522

ΑρχικήΠαραγγελίες & Επιστροφές Αλλαγές / Επιστροφές

Αλλαγές / Επιστροφές

Αλλαγές / Επιστροφές
 
Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί online μπορούν να γίνουν με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας του πελάτη εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
Αντίθετα, επιστροφή χρημάτων για τα προϊόντα αυτά δεν μπορεί να γίνει διότι δεν μπορεί να ακυρωθεί η νόμιμη απόδειξη που εκδείδετε.
 
Υπηρεσία Επιστροφών 
 
Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου, αντικατάσταση, επιδιόρθωση), θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής με τις απαιτούμενες πληροφορίες
 
Αίτημα Επιστροφής
 
Μόλις ελεγχθεί το αίτημά σας από το προσωπικό μας, θα λάβετε ειδοποίηση με email για την έγκριση της επιστροφής και οδηγίες για τον τρόπο και τη διεύθυνση αποστολής.
 
Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία, διαφορετικά η επιστροφή δε θα γίνεται δεκτή. Αν για οποιοδήποτε λόγο η εξωτερική σακούλα συσκευασίας έχει χαθεί, θα πρέπει υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη σακούλα της επιλογής σας, έτσι ώστε να προστατεύεται επαρκώς η εσωτερική συσκευασία και να μην είναι δυνατό να κολληθούν σε αυτή σημάνσεις από την εταιρεία courier.
 
Αλλαγές Προϊόντων
 
Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε - και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί - θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.
 
 
Αλλαγές εντός Ελλάδας
 
Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη (εαν το προϊόν αντικατάστασης έχει αξία μεγαλύτερη των € 30,00, και εφόσον η αλλαγή αφορά άλλο νούμερο του ιδίου κωδικού η χρέωση είναι δωρεάν ), ενώ για κάθε άλλη αλλαγή η επιβάρυνση ανέρχεται σε € 5 ανά προϊόν.
 
Αλλαγές εκτός Ελλάδας
 
Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με χρέωσή του και επιβαρύνεται για την αποστολή αντικατάστασης με τα κανονικά έξοδα αποστολής (ανάλογα με τη χώρα προορισμού).
 
Συγκεκριμένα για επιστροφές από την Κύπρο, παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής προϊόντων χρησιμοποιώντας την ACS και δηλώνοντας χρέωση παραλήπτη. Αν επιλέξετε τη μέθοδο αυτή, η επιβάρυνση στην αποστολή αντικατάστασης (εκτός από τη διαφορά τιμής των προϊόντων, αν υπάρχει) θα είναι € 10,00 ανά προϊόν. και θα χρεωθεί αυτόματα στην παραγγελία αντικατάστασης.
 
Λανθασμένες αποστολές
 
Σε περίπτωση που το πρϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 5 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος.
 
Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.