2105152522

ΑρχικήΠαραγγελίες & Επιστροφές Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 

Αποστολή Προϊόντων

 

Αποστολές εντός Ελλάδας

Οι αποστολές προϊόντων σε προορισμούς εντός Ελλάδας  πραγματοποιούνται με επιβάρυνση 2 ευρώ έξοδα αποστολής και για αγορές κάτω απο 50 ευρώ με επιβάρυνση 4 ευρώ έξοδα αποστολής

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών "ACS COURIER". Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας από οποιοδήποτε  κατάστημα εταιρείας ACS COURIER, έπειτα απο τηλεφωνική ειδοποίηση.

Αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο, πραγματοποιούνται με 3 ευρώ έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 50 ευρώ και 4 ευρώ για αγορές κάτω των 50,00 euro και πρέπει να πληρωθεί το σύνολο της παραγγελίας πριν την αποστολή με έμβασμα ή με κάρτα (χρεωστικη ή πιστωτική)

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος μας είναι η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφόσον έχουν καταχωρηθεί έως τις 15:00 εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (πχ. αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας).

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Ελλάδας είναι:

Για Αττική 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για Χερσαίους προορισμούς 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Για Νησιά 2-3 εργάσιμες ημέρες.

 

 

Για τις αποστολές στην Κύπρο με την Εμπορευματική Μεταφορά ACS o χρόνος παράδοσης παραγγελιών είναι 8 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.