2105152522

ΑρχικήΠαραγγελίες & Επιστροφές Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

1. Με Αντικαταβολή μετρητοίς

 Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

 Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας που σας παραδίδει την παραγγελία. (Αποκλειστική συνεργασία με ACS COURIER).

 Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας ενώ για αποστολές προς την Κύπρο πρέπει η αξία της παραγγελίας να εξοφληθεί μέσω πιστωτικης/χρεωστικής κάρτας ή με κατάθεση/μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό.

 Το μέγιστο ποσό παραγγελίας που μπορει να εξοφληθεί με τη μέθοδο της αντικαταβολής είναι 500,00.

 2. Με Πιστωτική κάρτα

     Visa, MasterCard, Maestro

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα dolceshoes.gr είναι απόλυτα ασφαλής. Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα Ασφάλεια Συναλλαγών και Προσωπικών Δεδομένων.


Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. 

 3. Μέσω PayPal

 Σύντομα θα είναι διαθέσιμος αυτός ο τρόπος πληρωμής 

4. Mε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (έμβασμα)

 Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.

 Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση "αναμονής" μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

 ATTICA BANK:

Αριθμός λογαριασμού: 575508881

Κάτοχος: ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

IBAN: GR3901602630000000057550881

BIC: ATTIGRAA

Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολέα ("OUR", όχι "SHA") και εφόσον στην αιτιολογία του εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά,  έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση.

Όλα τα εμβάσματα πληρωμής πρέπει να γίνονται στο νόμισμα τιμολόγησης του καταστήματός μας (EUR).